Florentine Doekhi - van der Linden
Florentine Doekhi - van der Linden Blooming Picture

Online Mindfulness Training | Mindful Present

24 februari 2021 om 10:37 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Deze onzekere tijd kan veel stress en spanning geven. De sociale afstand zorgt voor eenzaamheid, somberheid en angstklachten. Mindfulness is hierbij behulpzaam, om innerlijke rust te ontwikkelen te midden van alle onzekerheid. Met mindfulness oefen je om met aandacht in het hier en nu aanwezig te zijn met een vriendelijke en nieuwsgierige houding naar jezelf toe. Door je aandacht telkens weer te richten op het huidige moment leer je de signalen van je lichaam en je geest beter kennen. Je vergroot je zelfkennis en leert om beter te voelen wat je nodig hebt.

Mijn naam is Florentine Doekhi en ik ben gecertificeerd mindfulness trainer en tevens lid van de beroepsvereniging VMBN. Met Mindful Present bied ik de erkende achtweekse MBSR training aan: Mindfulness Based Stress Reduction. Mindfulness is voor iedereen die kwaliteit aan het leven wil toevoegen door bewuster om te gaan met alle uitdagingen van het leven. Met mindfulness leer je om balans te herstellen en ontdek je veerkracht, juist als het leven je uitdaagt. Iedereen kan mindfulness beoefenen, jong of oud, ervaren of onervaren, met of zonder klachten! De training wordt zowel in groepsverband als individueel aangeboden. Informeer bij de zorgverzekeraar of de training (deels) wordt vergoed. 

Een online training heeft veel voordelen. Je volgt de training vanuit huis, op een fijne en rustige plek. Je creëert direct een geschikte omgeving om met mindfulness aan de slag te gaan en de oefeningen in te bouwen in het dagelijks leven!

Wat kun je verwachten?

- Online kennismakingsgesprek
- 8 online bijeenkomsten van 2,5 uur
- Inspirerend werkboek
- Audiobestanden

Aanmelden of meer informatie? 
www.mindful-present.nl 

Of neem contact op:
info@mindful-present.nl

advertentie
advertentie