Jeugdteam Gorcumse Roeivereniging
Jeugdteam Gorcumse Roeivereniging Petra Noordermeer

Gorcumse Roei-jeugd wint roeiwedstrijd Zuid-Holland zuid

1 maart 2021 om 09:40 Overig

GORINCHEM Tijdens de winterperiode heeft een jeugdteam van de Gorcumse Roei en Zeil Vereniging meegedaan aan roei en ergometer wedstrijden in Zuid-Holland. De roeiwedstrijd werd gewonnen door de Gorcumse team terwijl Marlinde, Frank en Rob ook in de prijzen vielen bij de ergometer wedstrijden, waarbij Frank overall winnaar werd bij de jongens tot 18 jaar.

Er werd, tijdens deze wedstrijden, gestreden in vier-persoons boten over een afstand van 250 en 1000 meter. De ergometerwedstrijd ging over 500 meter. Het Gorcums team bestond uit Marieke, Marlinde, Fay, Frank en Rob, zij streden voor de ere plaatsen in de bootnummers en ergometer nummers. 

Roeien is een leuke buitensport die in meisjes, jongens en/of gemengde teams wordt beoefend. Wil jij ook leren roeien bij de Gorcumse en ben je 14 jaar of ouder en kun je zwemmen, meld je dan aan bij jeugdroeien@gorcumse.com. Wij leren jou in 10 weken roeien waarna je kunt beslissen of je lid van de roeivereniging wilt worden. De kosten voor deze cursus zijn 75 euro, word je daarna lid van de vereniging, dan worden deze kosten afgetrokken van de contributie. De cursus start in April.

advertentie
advertentie