,,Tientallen Profit First Professionals uit Nederland en België organiseren workshops op de #ProfitFirstDag om alle ondernemers te stimuleren winst te maken”, vertelt Janine van Vliet-Docter, Profit First Professional uit Gorinchem.
,,Tientallen Profit First Professionals uit Nederland en België organiseren workshops op de #ProfitFirstDag om alle ondernemers te stimuleren winst te maken”, vertelt Janine van Vliet-Docter, Profit First Professional uit Gorinchem. Profit First Dag

Janine van Vliet-Docter uit Gorinchem betrokken bij vierde nationale #ProfitFirstDag

9 maart 2021 om 19:17 Zakelijk

GORINCHEM – “We willen dat alle ondernemers winst maken”, vertelt Janine van Vliet-Docter, zelfstandig ondernemer uit Gorinchem van haar bedrijf Koken met Cijfers en Profit First Professional. Rust, Inzicht en Winst. Dat is wat de ruim 70 boekhouders, accountants en businesscoaches die zijn opgeleid tot Profit First Professional, ondernemers gunnen. Op 19 maart geven ze (online) workshops door heel Nederland en België. ,,Zo kunnen ondernemers kennismaken met de uit Amerika overgewaaide Profit First-methode.” 

Toen van Vliet 2,5 jaar geleden zelf kennismaakte met de Profit First-methode, dacht ze ‘ik heb eindelijk de oplossing gevonden’. ,,Dit is het antwoord op een groot maatschappelijk probleem. Ondernemers hebben van nature vaak (te) weinig kennis van financiën en dat nekt hen. Te veel ondernemers redden het daardoor niet of liggen ’s nachts wakker van financiële zorgen.” 

Van Vliet ziet Profit First als het “eerste echte antwoord op dit probleem”. ,,Dankzij de Profit First-methode hoeven ondernemers hun boekhouding niet tot in de details te snappen, maar kunnen ze wel sturen op financieel succes. Profit First is voor mij dé reden geweest om zelf te gaan ondernemen. Het is mijn missie om met mijn bedrijf Koken met Cijfers zoveel mogelijk ondernemers weer financieel gezond te krijgen.”

Het idee om een nationale Profit First Dag te organiseren ontstond 4 jaar geleden ,,om zoveel mogelijk ondernemers op een laagdrempelige manier te helpen grip op cijfers te krijgen.” Op 19 maart houden de Profit First Professionals alweer voor de vierde keer workshops voor ondernemers. Dit jaar online. Van Vliet zegt: ,,Op deze manier dragen we allemaal bij aan een financieel gezondere en succesvollere wereld. Dat is waar ik het voor doe.”

NU ONLINE De workshops zijn zeer praktisch en ervaringsgericht. Deelnemers gaan direct aan de slag met de methode, zodat ze aan den lijve ondervinden wat het effect is. Ook Profit First Professional Janine van Vliet-Docter verzorgt een online workshop. ,,Profit First is voor veel ondernemers echt levens veranderd.” Na de workshop heeft een ondernemer voldoende handvatten om er meteen mee aan de slag te gaan.

Aanmelden voor een van de workshops tijdens deze nationale Profit First Dag kan via www.ProfitFirstDag.nl.

Suggestie fotobijschrift:“Tientallen Profit First Professionals uit Nederland en België organiseren workshops op de #ProfitFirstDag om alle ondernemers te stimuleren winst te maken”, vertelt Janine van Vliet-Docter, Profit First Professional uit Gorinchem. (Foto: Profit First Dag)

Noot voor de redactie / niet voor publicatie:Voor meer informatie over Janine van Vliet-Docter en de Profit First Dag kunt u rechtstreeks contact met haar opnemen via: 06-83 17 65 32 en janine@kokenmetcijfers.nl. Zie ook www.profitfirstdag.nl In de bijlage vindt u een rechtenvrije foto. U kunt deze gebruiken mits u het fotocredit (Foto: Janine van Vliet-Docter / Profit First Dag) (Foto: Profit First © AfdelingBeeld.nl) gebruikt.  

Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

20213352a1_9f276009.docx

Vierde nationale #ProfitFirstDag met tientallen (online) workshops in Nederland en België

‘We willen dat alle ondernemers winst maken’

GORINCHEM – “We willen dat alle ondernemers winst maken”, vertelt Janine van Vliet-Docter, zelfstandig ondernemer van haar bedrijf Koken met Cijfers en Profit First Professional. Rust, Inzicht en Winst. Dat is wat de ruim 70 boekhouders, accountants en businesscoaches die zijn opgeleid tot Profit First Professional, ondernemers gunnen. Op 19 maart aanstaande geven ze (online) workshops door heel Nederland en België. “Zo kunnen ondernemers kennismaken met de uit Amerika overgewaaide Profit First-methode.” 

Toen van Vliet 2,5 jaar geleden zelf kennismaakte met de Profit First-methode, dacht ze ‘ik heb eindelijk de oplossing gevonden’. “Dit is het antwoord op een groot maatschappelijk probleem. Ondernemers hebben van nature vaak (te) weinig kennis van financiën en dat nekt hen. Te veel ondernemers redden het daardoor niet of liggen ’s nachts wakker van financiële zorgen.” Van Vliet ziet Profit First als het “eerste echte antwoord op dit probleem”. “Dankzij de Profit First-methode hoeven ondernemers hun boekhouding niet tot in de details te snappen, maar kunnen ze wel sturen op financieel succes.”

“Profit First is voor mij dé reden geweest om zelf te gaan ondernemen. Het is mijn missie om met mijn bedrijf Koken met Cijfers zoveel mogelijk ondernemers weer financieel gezond te krijgen.”

#ProfitFirstDag

Het idee om een nationale Profit First Dag te organiseren ontstond 4 jaar geleden “om zoveel mogelijk ondernemers op een laagdrempelige manier te helpen grip op cijfers te krijgen.” Op 19 maart organiseren de Profit First Professionals al weer voor de vierde keer workshops voor ondernemers. Dit jaar online. Van Vliet zegt: “Op deze manier dragen we allemaal bij aan een financieel gezondere en succesvollere wereld. Dat is waar ik het voor doe.”

Nu online

De workshops zijn zeer praktisch en ervaringsgericht. Deelnemers gaan direct aan de slag met de methode, zodat ze aan den lijve ondervinden wat het effect is. Ook Profit First Professional Janine van Vliet-Docter verzorgt een online workshop. “Profit First is voor veel ondernemers echt levens veranderd.” Na de workshop heeft een ondernemer voldoende handvatten om er meteen mee aan de slag te gaan.

Aanmelden

Aanmelden voor een van de workshops tijdens deze nationale Profit First Dag kan via www.ProfitFirstDag.nl.

Suggestie fotobijschrift:

“Tientallen Profit First Professionals uit Nederland en België organiseren workshops op de #ProfitFirstDag om alle ondernemers te stimuleren winst te maken”, vertelt Janine van Vliet-Docter, Profit First Professional uit Gorinchem. (Foto: Profit First Dag)

Noot voor de redactie / niet voor publicatie:

Voor meer informatie over Janine van Vliet-Docter en de Profit First Dag kunt u rechtstreeks contact met haar opnemen via: 06-83 17 65 32 en janine@kokenmetcijfers.nl. Zie ook www.profitfirstdag.nl

In de bijlage vindt u een rechtenvrije foto. U kunt deze gebruiken mits u het fotocredit (Foto: Janine van Vliet-Docter / Profit First Dag) (Foto: Profit First © AfdelingBeeld.nl) gebruikt.

Afbeelding
advertentie
advertentie