Ellie Hovestadt en Ronald Kilian
De Linie 26
4208 DE Gorinchem
(0183)745926
zicht@oogdalem.nl
www.oogdalem.nl
Ellie Hovestadt en Ronald Kilian De Linie 26 4208 DE Gorinchem (0183)745926 zicht@oogdalem.nl www.oogdalem.nl Tim Hartman

Grote keuze in kinderbrillen bij OOGdalem

9 maart 2021 om 13:06 Advertorial_1

GORINCHEM OOGdalem is een eigentijdse onafhankelijke opticien in Gorinchem en Ronald Kilian en Ellie Hovestadt nemen ons mee in hun werkzaamheden. Deze keer vertellen ze graag meer over kinderbrillen.

Mobieltjes, tablets, spelcomputers: kinderen vermaken zich er tegenwoordig volop mee, maar daar worden de ogen bepaald niet blij van. Het aantal kinderen dat een bril nodig heeft, is de laatste jaren stevig toegenomen. Ogen worden veel blijer van buitenspelen, zodat de ogen lekker in de verte kunnen turen. Mocht jouw kind toch een bril nodig hebben, dan staan we bij OOGdalem altijd klaar om samen naar een mooie kinderbril te zoeken. We hebben een zeer grote collectie aan mooie en coole kinderbrillen voor zowel jongens als meisjes, van merken zoals Ray-Ban, Vingino en Little PAUL & JOE.


Dat het uitzoeken van een bril voor kinderen anders gaat dan bij volwassenen weten wij maar al te goed. Het ene kind hangt aan de benen van de moeder terwijl het andere kind vastberaden is om een leuke bril uit te zoeken. Waar kinderen eerst vaak nog twijfelachtig vragen of ze altijd hun bril moeten dragen, is de reactie na het dragen van een bril vaak juist heel enthousiast: ‘Wow mama, ik zie alles’, riep laatst een meisje nog nadat ze haar eerste bril had uitgezocht.
Kinderen gaan vaak vooral voor de mooie kleuren van een bril. Natuurlijk zijn er nog wel meer punten waarop gelet moet worden bij een kinderbril. Ieder kind heeft unieke gezichtskenmerken waarmee rekening gehouden moet worden bij de keuze van het montuur. Het is ook niet verstandig om een bril op de groei uit te kiezen. Je laat je kinderen immers ook geen maanden in te grote schoenen lopen. Het is dus heel belangrijk om regelmatig te controleren of de bril nog goed is, want een bril moet niet alleen goed zijn, maar ook lekker zitten.
Andere dingen waarmee rekening gehouden moet worden, zijn bijvoorbeeld UV-bescherming, duurzaamheid en veiligheid. Gelukkig kunnen veel kinderbrillen wel tegen een stootje. Met flexscharnieren kunnen de brillen meer buigen en de glazen van kinderbrillen zijn van kunststof. Wel zo veilig. Natuurlijk zijn de brillen geen speelgoed, maar de brillen zijn absoluut stevig.
Heeft jouw kind een bril nodig? We maken er voor het kind een feestje van. Laat ze maar hun gang gaan bij de zoektocht naar een bril. Wij kijken naar het technische aspect terwijl ouder en kind op zoek gaan naar de mooiste bril. Er zijn al brillen voor kinderen vanaf twee en drie jaar. Vroeger werd een bril misschien gezien als anders en apart, maar dat is helemaal niet meer zo. Veel meer kinderen hebben een bril en met stoere kleuren is er altijd een bril die bij je kind past. Je kind zal de bril met trots dragen!
Al onze kinderbrillen worden standaard voorzien van kraswerende en ontspiegelde glazen. Want ook voor kinderen geldt onze slogan: ‘Wij verkopen zicht’. Meer informatie of een afspraak maken? Kijk eens op www.oogdalem.nl.

advertentie
advertentie