John Stoop is op culturele zondag te beluisteren in de podcast
John Stoop is op culturele zondag te beluisteren in de podcast Jos Huibers

‘Leugenbankje’ podcast op culturele zondag met John Stoop

9 maart 2021 om 18:56 Kunst

GORINCHEM Nog steeds is alles gesloten op de culturele zondag van 14 maart en nu heeft ook het Akoestisch Open Podium (AOP) de handdoek in de ring gegooid. Het Zevende Huis was al gestopt met live stream uitzendingen. 

Het kost namelijk heel veel energie om de livestreams te organiseren en bovendien is er concurrentie van het programma Bliek online. Maar creatief als ze zijn hebben ze iets nieuws bedacht: een gezellige babbel podcast! In samenwerking met Maarten Venhovens van Ik hou van Gorinchem wordt een podcast van een uur gemaakt. Vanaf de culturele zondag is die vanaf de facebook pagina van het Zevende huis te downloaden. 

Zoals ze zelf zeggen: net zoals op het leugenbankje lekker ouwehoeren over de stand van de stad. Gasten zijn prof. John Stoop en Roy Grünewald die woensdag 10 maart een presententatie hebben gegeven over de unieke kansen om Linge II Zuid te ontwikkelen tot een inspirerende hotspot in de stad. Tenslotte zijn op de website www.culturelezondaggorinchem.nl film impressies te zien van een aantal deelnemers die thans noodgedwongen gesloten zijn. 

advertentie
advertentie