Kinderburgemeester Samuel Heule mocht de nieuwe naam onthullen
Kinderburgemeester Samuel Heule mocht de nieuwe naam onthullen Hannie Visser-Kieboom

Kinderburgemeester Samuël onthult nieuwe naam basisschool Het Kleurenlint

11 maart 2021 om 14:29 Overig

GORINCHEM Kinderburgemeester Samuël Heule heeft samen met LOGOS bestuurder Henk Mackloet de nieuwe naam ‘het Kleurenlint’ onthuld. Voor de kinderburgemeester was het zijn eerste ‘officiele’ daad na zijn installatie op 21 januari van dit jaar. 

De school aan de Laagdalemseweg was een dependance van de CBS Regenboogschool, maar gaat nu zelfstandig verder onder de naam ‘het Kleurenlint’. De nieuwe naam en huisstijl dragen bij aan de zichtbaarheid en versterken het unieke karakter van de school. Op het moment van de onthulling gaat ook de informatieve en wervende website live. De naam CBS Het Kleurenlint karakteriseert de visie van de school op kind en onderwijs. De naam staat voor de eigen kleur en uniciteit van elk kind, beweging, speelsheid, viering, de waarde van verschillen. Het lint verwijs naar kansrijke, leerzame verbindingen tussen mensen en naar de naam van het deel van de wijk Hoog Dalem waar de school is gevestigd. 

NIEUWE SCHOOL Stichting LOGOS waar Het Kleurenlint onder valt streeft naar zichtbare eigenheid van de scholen. Dat geldt ook voor deze voormalige, sterk groeiende dependance van CBS De Regenboog. Met de nieuwbouw van de nieuwe Brede School Hoog Dalem in het vooruitzicht positioneert Het Kleurenlint zich in de nieuwe wijk als de christelijke wijkschool voor kinderen van 4 tot 12. Medio 2021 verhuist de school naar een nieuw onderkomen in de brede school Dalemplein, met het groene natuurplein eromheen. Vanuit de huidige dependance volgen de leerlingen en leerkrachten de bouw van de school op de voet. 

Op de kleurrijke nieuwe website kunnen ouders van (nieuwe) leerlingen alleslezen over het onderwijs op ‘Het Kleurenlint’.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Alle kinderen hadden kleurrijke linten bij de onthulling van de nieuwe naam
De nieuwe naam van de basisschool is 'het Kleurenlint'
Gejuich van de schoolkinderen na de onthulling van de nieuwe naam
advertentie
advertentie