Afbeelding
Jong JGZ

Gratis webinar over kindervaccinaties

17 maart 2021 om 12:51 Zorg

GORINCHEM Op maandag 29 maart houdt Jong JGZ  van 9.00 tot 10.30 uur een gratis webinar over kindervaccinaties voor (aanstaande) ouders. Het komt regelmatig voor dat zij vragen of twijfels hebben over de kindervaccinaties uit het Rijksvaccinatieprogramma. Tijdens deze live bijeenkomst geven een jeugdverpleegkundige en jeugdarts van het consultatiebureau meer informatie en kunnen deelnemers hun vragen stellen. Bijvoorbeeld over waarom we vaccineren, de meest voorkomende bijwerkingen en hoe je tot een keuze voor vaccineren komt. Dit helpt aanstaande ouders om al geïnformeerd naar het consultatiebureau te gaan of de keuze maken te maken die bij hen past.

Meer informatie & aanmelden Ga voor meer informatie & aanmelden naar www.jongjgz.nl/webinar. Deelname is gratis. Kun je niet op 29 maart? Meld je dan toch aan. Je ontvangt een link om het webinar terug te kijken.

JONG JGZ De jeugdgezondheidszorg is verantwoordelijk voor de uitvoering van het Rijksvaccinatieprogramma. Jong JGZ biedt jeugdgezondheidszorg aan: 0-4 jarigen in Breda, 0-18 jarigen in Zuid-Holland Zuid (Alblasserdam, Dordrecht, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hoeksche Waard, Molenlanden, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht).

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
advertentie
advertentie