De Pubquiz poster
De Pubquiz poster Henrieke Jelier

Online pubquiz voor jongeren!

Algemeen

GORINCHEM Ken je weetjes over de stad Gorinchem en heb je een beetje algemene kennis? Op zaterdag 27 maart is er een online pubquiz speciaal voor jongeren tussen de 14 en 23 jaar.

Vanaf 19.15 uur kun je inschakelen op de livestream en om 19:30 begint de pubquiz. De online pubquiz wordt gepresenteerd door twee jonge lokale talenten en in de pauze is er een muzikale show. Rond 20:30 uur is de pubquiz afgelopen, zodat als je gezellig met een vriend(in) mee doet je op tijd thuis kan zijn voor de avondklok. Er worden leuke prijzen weggegeven, zoals een bol.com bon ter waarde van € 100 als hoofdprijs en nog diverse bliekenbonnen.

Wat heb je er voor nodig? Een tablet, laptop of tv etc om de livestream op youtube te bekijken en een telefoon/tablet om de vragen te kunnen beantwoorden. Meld je aan als team van twee personen of alleen. Aanmelden kan door te mailen naar sabine@inderuimtegorinchem.nl of stuur een appje naar 0183-224000. Zaterdag de 27ste ontvang je een appje/mail met de link naar de livesteam.

advertentie