Afbeelding
Martin Copier

Tentoonstelling met unieke actie in Werkendam: Wie gaat er naar huis met een vaas vol goud?

20 april 2021 om 19:52 Kunst

WERKENDAM Galerie Martin Copier, Kruisstraat 24 in Werkendam opent 23 april de tentoonstelling GOUD. De tentoonstelling is verdeeld over twee verdiepingen en er is werk te zien van de volgende kunstenaars: Ingrid Capozzi, Levien Verschage, Dirk Vruggink, Amerentske Koopman, Westpels Fotografie, Don Satijn, Ida Kurniawan, Ilze Heintz, Jolanda Verhoef, Lara Vos, Vic Gremmer en Martin Copier.

De kunstenaars hebben voor deze tentoonstelling werk gemaakt waarbij ze het thema ‘Goud’ op een originele en unieke wijze hebben toegepast. Modern en vernieuwd werk maar ook werk gebaseerd op de ‘Gouden verhouding’ en het ‘Goud’ van de Biesbosch. Vakmanschap in glas, brons, metaal, hout, verf en fotografie. Kortom: kunst met een gouden randje.

Het is niet alleen maar goud wat er blinkt in deze tentoonstelling want naast het werk geïnspireerd op goud tonen de kunstenaars ook ander nieuw werk uit hun collectie.

UNIEKE ACTIE Tijdens deze tentoonstelling is er een unieke actie: Wie gaat er naar huis met het goud? Van alle tijdens de tentoonstelling verkochte werken gaat 10% van de verkoopprijs in een gouden vaas. ,,We hopen op heel veel verkopen dus dit bedrag kan behoorlijk oplopen. Aan het einde van de tentoonstelling wordt één naam getrokken en deze kunstkoper wint de volledige inhoud van de gouden vaas”, aldus Martin Copier.

De tentoonstelling is te bezoeken op: vrijdag 23 april van 13.00 uur tot 17.30 uur en zaterdag 24 april, zaterdag 8 mei en zaterdag 15 mei van 10.00 uur tot 17.30 uur. 

Bezoek dient te worden gereserveerd via de mail: info@martincopier.nl

www.martincopier.nl

instagram: martincopier_paintings

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie