Dorien en Hans.
Dorien en Hans. Eline Lohman

Aan de slag in woninginrichting bij Woonstyling Gorinchem

21 april 2021 om 13:08 Zakelijk

GORINCHEM Wie het wel wat lijkt om bij een van de snelst groeiende bedrijven van Gorinchem te werken, heeft nu de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij Woonstyling Gorinchem. Dit bedrijf in de binnenstad heeft meerdere vacatures openstaan: verkoopster/ verkoper woninginrichting, ervaren woningstoffeerder en ervaren zonwering monteur.

door Eline Lohman

Dat het interessant is om bij Woonstyling Gorinchem te werken, is bijna een understatement. Het familiebedrijf, dat haar klanten al 17 jaar lang helpt met het mooier en gezelliger maken van interieurs, biedt haar werknemers volop uitdaging. Met een klein, hecht team wordt dag in dag uit hard gewerkt voor de klanten. Vakmanschap en service staan hoog in het vaandel en het is dan ook niet verwonderlijk dat de huidige medewerkers er alles aan doen om deze zaken naar een hoger niveau te brengen. Ook toekomstige medewerkers kunnen deel uitmaken van het nog succesvoller maken van Woonstyling Gorinchem, dat vorig jaar naar een groter pand verhuisde.
Vanwege die verhuizing en de groei die nog altijd doorzet, worden nu nieuwe medewerkers gezocht, die een mooie aanvulling vormen op het bestaande team. Wie de ervaring en ambitie heeft om het familiebedrijf professioneel te ondersteunen, kan zomaar eens voor een fijne nieuwe uitdaging komen te staan. Geen dag is hetzelfde bij Woonstyling Gorinchem! Wat de werkzaamheden ook zijn, iedere medewerker richt zich volledig op het mooi maken van huizen. Voor de nieuwe winkel - waar tapijt, pvc, laminaat, gordijnen, raamdecoratie en buitenzonwering wordt verkocht - wordt een ervaren verkoopster/verkoper gezocht, liefst met ervaring in de mooie wereld van de woninginrichting. Voor minimaal 32 uur per week. Deze potentiële nieuwe medewerker van de Gorcumse zaak moet representatief en klantgericht zijn en moet gevoel hebben voor kleur en design. Woonstyling Gorinchem biedt een goed salaris en minstens zo belangrijk: een prettige werksfeer.

Verder wordt een ervaren woningstoffeerder gezocht. Flexibiliteit wordt gewaardeerd - de kandidaat hoeft niet dag en nacht te werken, maar een beetje allround zijn, wordt fijn gevonden bij Woonstyling Gorinchem. Net als representativiteit en klantvriendelijkheid. De nieuwe ervaren woningstoffeerder kan rekenen op een uitdagende en afwisselende baan.
Tot slot zoekt Woonstyling Gorinchem een ervaren zonweringmonteur. Dit is een groeiende tak, die zich steeds verder zal uitbreiden. De nieuwe zonweringmonteur is verantwoordelijk voor het verkopen, meten en monteren van zonwering. Een uitdagende functie, omdat er veel zelfstandigheid gevraagd wordt.

Wie van aanpakken weet en wil solliciteren bij het nog altijd groeiende bedrijf, kan mailen naar Hans Schaaf, via woonstylingorinchem@planet.nl. Bij vragen kan er gebeld worden met het telefoonnummer 06-20622494. Zie ook www.woonstylinggorinchem.nl voor meer informatie.

advertentie
advertentie