Afbeelding
pixabay.com

Leer van jonge ondernemers tijdens online MeetUp

6 mei 2021 om 10:49 Zakelijk

GORINCHEM Op 19 mei, tijdens de online MeetUp van Kunstmin en de Bibliotheek AanZet, vertellen jonge ondernemers uit de regio hoe hun passie middenin de coronaperiode vleugels kreeg. Ook schuiven experts aan voor handige tips en ondernemersadvies. Het online evenement is te volgen via een livestream en duurt van 20.00 uur tot 21.00 uur.

,,We willen jong en oud laten zien dat ondernemen voor iedereen mogelijk is’’, aldus Jaime Quant, een van de organisatoren. Tijdens de MeetUp staan ondernemers uit diverse branches in de spotlights. Zo vertelt Sjoerd Wiersma over zijn werk als straatbarbier en legt Isis de Rover uit hoe ze haar zelfgemaakte scrunchies aan de man brengt. Stan van der Weijde over zijn werk voor stichting 4watoto dat zich inzet voor het welzijn van weeskinderen in Congo. ,,We spreken met jongeren van wie bijvoorbeeld hun hobby uitgroeide tot een bedrijf of die nu hun droom verwezenlijken. Tijdens de MeetUp willen we hen niet alleen een podium geven maar ook de kijkers informeren hoe je zoiets nu het best aanpakt. Creatieve oplossingen in deze coronatijd horen daar ook bij’’, aldus Quant.

TIPS Om die reden zijn er ook een aantal experts op ondernemersgebied die de aanwezige ondernemers van advies voorzien om nog verder te komen. ,,Je kunt een soort heel laagdrempelige Dragons Den verwachten’’, schetst Quant tot slot. Kijkers kunnen tijdens de uitzending reageren in de chat en kijken mee met de livestream via het YouTubekanaal van de Bibliotheek Aanzet of Kunstmin. Via deze kanalen is de MeetUp ook later terug te kijken.

advertentie
advertentie