Van links naar rechts: Alex Maas, Gerald Zwijnenburg en Dave Verlio
Van links naar rechts: Alex Maas, Gerald Zwijnenburg en Dave Verlio Be The Man

Be The Man Gorinchem biedt kleding voor mannen van alle leeftijden

22 mei 2021 om 11:44 Zakelijk

GORINCHEM In de Gorinchemse Gasthuisstraat is herenmodezaak Be The Man weer geopend. Gerald Zwijnenburg (25) is de trotse eigenaar van de winkel. ,,Mannen zijn welkom voor kleding en advies, maar ook gewoon voor een drankje en een praatje.”

,,Toen ik vorig jaar op 1 september mijn winkel opende, had ik nooit gedacht deze vrijwel direct weer te kunnen sluiten. De laatste maanden zijn met veel aanpassingen geweest om zo toch mijn klanten te kunnen bedienen, maar de spontaniteit van het binnenlopen, en de manier waarop je als ondernemer met passie in je winkel wilt staan, dat was wel even anders. Gelukkig zijn wij nu weer geopend.

Ik wil iedereen bedanken die in de afgelopen maanden een online bestelling heeft geplaatst, en iedereen die de moeite heeft genomen een afspraak te maken, door jullie support ben ik deze tijd gelukkig doorgekomen.”

Uiteraard hangt de nieuwe voorjaarscollectie in de winkel, kom snel kijken naar de nieuwe items van o.a. Malelions, Antony Morato, Drykorn, Dstrezzed, Fynch-Hatton, Gardeur, Amsterdenim, Givalri, Blue Crane & Muchachomalo.

VOOR ALLE LEEFTIJDEN Be The Man biedt kleding aan voor mannen van alle leeftijden. Gerald: ,,Antony Morato, Malelions en Dstrezzed zijn echt hippe merken voor de jeugd. De vaders komen in Drykorn netjes en modern voor de dag. Opa kan ook mee, want Fynch-Hatton is perfect voor de meer klassieke stijl. Merken t/m maat 5XL kunnen met de tablet bij ons besteld worden. Gardeur biedt voor ieder wat wils op het gebied van spijker- en katoenen broeken, daaronder zit een boxershort van Muchachomalo natuurlijk perfect. De outfit kan worden afgemaakt met een leuke armband van Steel & Barnett.”

,,Be The Man is weer open, we hopen jullie snel weer te zien! Meer informatie op onze Facebook- en Instagrampagina’s en telefonisch via 0183 785820. Shop online via www.betheman.nl.”

advertentie
advertentie