Afbeelding
http://www.rechercheurdeklerck.nl - E-Pulp Publishers

‘Rotterdamse Baantjer’ verkrijgbaar in Gorinchem

26 mei 2021 om 21:48 Zakelijk

GORINCHEM De nieuwe detectiveroman van Paul Dieudonné, ook bekend als de ‘Rotterdamse Baantjer’, ligt nu bij de Bruna aan Piazza Center 10 in Gorinchem. In ‘Rechercheur De Klerck en het lijk in transito’ is het vierde deel in een populaire boekenserie over de Rotterdamse rechercheur De Klerck. Vooral fans van Appie Baantjer zullen deze detective met veel plezier lezen. 

Het nieuwe boek is het vervolg op ‘Rechercheur De Klerck en de ongrijpbare dood’. Van de eerste twee delen in deze reeks zijn al herdrukken verschenen en ze zijn bij de Zweedse uitgeverij Lind & Co als luisterboek uitgebracht. Daarmee is Paul Dieudonné bezig met een stevige opmars. 

De Detective & Thrillergids van Vrij Nederland voorspelt zelfs dat er een televisieserie komt. ,,Die gedachte spreekt me enorm aan”, geeft de schrijver toe. ,,Al die plekken die ik beschrijf op het beeldscherm. Dat moet geweldig zijn!” 

‘Rechercheur De Klerck en het lijk in transito’ is verkrijgbaar bij de boekhandel en op internet voor 9,95 euro. Het boek is ook als e-book verschenen voor 5,95 euro. Meer informatie over de auteur is te vinden op http://www.rechercheurdeklerck.nl

advertentie
advertentie