Overhandiging gereedschapsset ABB Op Maat aan het Gilde
Overhandiging gereedschapsset ABB Op Maat aan het Gilde Michel Pantekoek

ABB Op Maat doneert gereedschapsets aan het Gilde

10 juni 2021 om 16:19 Onderwijs

GORINCHEM Leerlingen van het Gilde Vakcollege Techniek ontvingen donderdag gereedschapssets van ABB Op Maat, onderdeel van ABB Bouwgroep. Om leerlingen de beginselen van het vak bij te brengen is goed materiaal nodig voor de lessen en stages. Zo kunnen de leerlingen optimaal leren in de praktijk.

De scholen zijn gelukkig weer open en het Gilde Vakcollege Techniek kon ABB Op Maat ontvangen. Johan Kant heeft de sets, namens ABB, overgedragen aan docent Alexander Visser en de leerlingen. Zij waren er zeer blij mee. ABB doneert 10 gereedschapssets. Johan Kant (op de foto rechts) vertelt: ,,ABB Op Maat is hét bedrijf om het vak te leren. Het opleiden begint al met een stage. Bij ABB lopen veel leerlingen van onder andere het Gilde stage. Wij vinden het belangrijk om actief en continu aandacht te besteden aan het opleiden van potentiële timmerlieden en metselaars, want bij opleiden van leerlingen ligt de toekomst van bouwen!”

ABB Op Maat is onderdeel van ABB Bouwgroep. ABB Op Maat is een eigen divisie die gespecialiseerd is in het bouwen van vrijstaande villa’s, renovaties, restauraties of een grote verbouwing. ABB Bouwgroep is al bijna 60 jaar actief in grootschalige gebiedsontwikkelingen, centrumplannen en transformaties. ABB Bouwgroep kan projecten geheel op eigen rekening en risico aankopen, ontwikkelen en realiseren.

Overhandiging gereedschapsset ABB Op Maat aan het Gilde
advertentie
advertentie