Van Wijngaarden Groothandel B.V. en Super Safe Bedrijfskleding B.V. zit aan de Trapezium 350 in Sliedrecht.
Van Wijngaarden Groothandel B.V. en Super Safe Bedrijfskleding B.V. zit aan de Trapezium 350 in Sliedrecht. Privé

Alles onder één dak bij Van Wijngaarden Groothandel B.V. en Super Safe Bedrijfskleding B.V.

1 juli 2021 om 13:54 Zakelijk

SLIEDRECHT Van Wijngaarden Groothandel B.V. en Super Safe Bedrijfskleding B.V. aan de Trapezium 350 is dé service leverancier in de regio voor bouw en industrie.

Het bedrijf is ontstaan vanuit een staalconstructiebedrijf in Hardinxveld maar sinds 2000 is Van Wijngaarden Groothandel B.V. en Super Safe Bedrijfskleding B.V. gevestigd in Sliedrecht. ,,In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot professionele groothandel in ijzerwaren en gereedschappen en tot groothandel in bedrijfskleding, met een team van zo’n 35 medewerkers”, vertellen Johan de Ruiter en Peter van Wijngaarden. ,,Het ontstaan van ons familiebedrijf vindt haar oorsprong zelfs in het begin van 1900!”

Het uitgebreide assortiment is ontstaan door altijd op zoek te zijn naar het beste voor iedere toepassing: bouw- en aannemersbedrijven maar ook aan utiliteitsbouw, scheepswerven, scholen, uitzendbureaus, werkplaatsen, loodgieters, installateurs, transport en grondverzetbedrijven, infra, schilders, woningbouwverenigingen, (scheeps) interieurbetimmering, groenvoorziening, metaalbewerking, zzp-ers en ga zo maar door. Peter: ,,Uniek zijn wij geworden door onze sterke regiofunctie. Deze is ontstaan vanuit een grote voorraad, uitstekende service, korte lijnen en vakkundige medewerkers. Onze professionals weten hoe ze mensen kunnen ontzorgen en kunnen echt adviseren. Als het bijvoorbeeld gaat om hang- en sluitwerk of Persoonlijk Beschermende Middelen (PBM) hebben wij daar zelfs specialisten voor in huis. Verder kunnen mensen bij ons terecht voor keuren, repareren, slijpen en verhuur. Een van onze stokpaardjes is onze eigen dagelijkse bezorgdienst. In de gehele Alblasserwaard geldt zelfs dat wat ‘s morgens tot 11:00 uur is besteld, ‘s middags al bij de klant wordt afgeleverd. En buiten de Alblasserwaard de volgende dag. Dat alles met eigen chauffeurs en zonder kosten.” 

Graag wil Johan nog iets unieks benoemen: nachtkluisjes, waar klanten ook buiten openingstijden hun bestelling kunnen ophalen. Voor het specialisme is van Wijngaarden Groothandel samen met Super Safe Bedrijfskleding hét adres voor veel professionele eindgebruikers in de regio. Alles onder één dak, wel zo gemakkelijk! Onder dat dak kregen ze eind 2020 de beschikking over 1.000 m2 extra ruimte. Sinds 1 juni kan de klant bij de afdeling ‘Afhaal Magazijn Hout- en Plaat’ zijn of haar hout- en plaatmateriaal afhalen en desgewenst op maat laten zagen. Ook andere bouwmaterialen, zoals isolatie, gipsplaten, bouwprofielen, EPDM, folies, dakramen en lood zijn er te vinden. Het hout- en plaatmateriaal is op afhaalbasis. Alle andere materialen blijft Van Wijngaarden gewoon bezorgen. Johan: ,,Met deze afdeling zijn we een One-Stop-Shop geworden van de meest belangrijke materialen voor werkzaamheden in de (ver)bouw en renovatie. Wij zijn trots op onze trouwe klanten en ons fantastische team die invulling geven aan onze slogan ‘actief als partner in bouw en industrie’.” 

Zie www.vwsl.nl.

advertentie
advertentie