Andre tussen de pakketjes
Andre tussen de pakketjes Alex Willemsen

Inkstation Gorinchem breidt uit met UPS en DPD pakket servicepunt

13 juli 2021 om 16:46 Lokaal Deel je nieuws

De specialist op het gebied van goedgekeurde pasfoto’s printers en inktcartridges prijkt er op de gevel van Inkstation Gorinchem. Maar Inkstation heeft nog veel meer in huis.

Pakket servicepunt groeit door het dak
André de Gans vertelt over het servicepunt van DHL: ‘tijdens de lockdown stonden er postpakjes tot aan het plafond opgestapeld. Dag in dag uit was het hier een gekkenhuis met pakjes afhalen en weer retourneren en/of versturen. Meerdere keren per dag werden de pakjes met busjes afgevoerd naar het depot in Vianen waar de lopende band overuren maakte.’

‘Nu de enorme pakketstroom een beetje aan het slinken is, weten we wat we aankunnen op het gebied van postpakjes zonder onze service uit het oog te verliezen. Daarom zijn wij ook een UPS en DPD servicepunt gestart. Alles onder 1 dak is wel zo handig voor de klant dachten wij,’ vertelt André.

Pasfoto’s maken komt ook weer op gang
Ondertussen maakt André geduldig een goedgekeurde pasfoto voor de paspoorten van een familie die volgende maand op vakantie gaat. ‘Je merkt aan alles dat de mensen weer meer op reis gaan. Maar ook het aantal mensen dat een pasfoto voor het rijbewijs nodig heeft stijgt snel. Want door de lockdown konden de CBR-rijexamens niet doorgaan. Het is dus topdrukte bij de pasfoto’s omdat de mensen én weer op reis gaan en er ook veel rijbewijsklanten naar Inkstation komen. Maar geen stress, want er zijn geen wachttijden. Dus wie hierheen komt wordt direct vakkundig geholpen,’ zegt André met een lach.

advertentie
advertentie