Afbeelding
Getrude van den Brink

Wij zijn Gorinchem: Zina Terazina Romijn

3 augustus 2021 om 13:00 Mensen

GORINCHEM In de rubriek #WijzijnGorinchem zetten we eens in de twee weken een echte Gorinchemer in de spotlight. Want wie woont er eigenlijk allemaal in Gorinchem? En wat zijn hun verhalen? Deze week: Zina Terazina Romijn (27) – Interieur stylist en influencer 

Door Fleur van Benten

,,Ik heb heel mijn leven al een passie voor interieur. Het zit ook echt in mijn familie. Mijn ouders zijn gescheiden toen ik nog jong was. We waren doordeweeks bij mijn moeder en in het weekend bij mijn vader. Als ik dan na het weekend terugging naar mijn moeders huis, had ze heel het interieur veranderd. En als ik het weekend daarop weer naar mijn vader ging, was zijn woonkamer ook weer anders. Mijn moeder is ook super handig dus we klussen heel vaak samen. Veel dingen in mijn huis hebben we samen gemaakt.

In januari 2020 ben ik actief begonnen met mijn Instagramaccount met het idee er veel tijd in te steken. Ik had nooit gedacht dat het zo snel zou gaan! Na ongeveer twee jaar heb ik 22.000 volgers, dus het groeit wel echt snel. Toch sta ik zelf nog niet graag in de spotlight. Het is belangrijk om soms foto’s van jezelf te posten, want mensen willen jou ook leren kennen. Niet alleen het interieur, maar ook de persoon die achter het account zit. Dat was wel even een drempel waar ik overheen moest. Het is heel anders dan een foto van een bank plaatsen. Maar je went er wel aan. Nu staan er ongeveer drie of vier foto’s van mezelf op, dat vind ik al heel wat.

Ik raak vaak geïnspireerd door andere influencers of interieurontwerpers. Daar word ik zó blij van! Soms is het heel anders dan mijn eigen stijl, maar ik kan er toch uren naar kijken. Daarnaast kan ik erg genieten van werken met mijn handen, iets maken. Dat kan ik elke dag doen.

Hoe gek ik ook op mijn huis ben, ik kan niet heel de dag binnen zitten. Ik moet naar buiten om dingen te doen en mensen te zien. Dan ben ik blij dat ik in Gorinchem woon, want ik kan gewoon overal naartoe lopen. Mijn ouders en tantes en mijn zus wonen ook allemaal in de binnenstad dus ik kan zomaar spontaan langskomen. Het enige wat ik hier nog echt mis, is een H&M Home!”

advertentie
advertentie