Afbeelding
Evenementenhal Gorinchem

Familiedagen start ticketverkoop

11 augustus 2021 om 08:02 Activiteiten

GORINCHEM – Wie op 19,20 en 21 oktober naar de Familiedagen in de Evenementenhal Gorinchem wil, kan vanaf vandaag tickets kopen. Er zijn al meer dan 170 deelnemers aanwezig tijdens Familiedagen. Dankzij de vele deelnemers beloofd het een evenement te worden waar iedereen zich kan vermaken.

Familiedagen is dé ontmoetingsplek waar het hele gezin zich kan vermaken in een verantwoorde omgeving.  ,,Wij kijken er naar uit om eindelijk onze deuren weer te openen en er samen als vanouds met de gereformeerde gezindte een fantastische editie van te maken”, zegt Nadine van Heijst namens de organisatie.

Woensdag 11 augustus start de ticketverkoop voor Familiedagen 2021 via de website. Wacht niet te lang met het aanschaffen de meest voordelige tickets, want er zijn maar een beperkt aantal vroegboektickets beschikbaar.

Op de Familiedagen is een ruim aanbod aan interessante winkels en bedrijven. Aanwezige branches zijn onder andere mode, wonen, trouwen, literatuur, gezondheid, religie, ontspanning en muziek. Kinderen van alle leeftijdscategorieën kunnen zichzelf vermaken bij de uitgebreide kinderanimatie, waarbij dit jaar extra rekening is gehouden met de oudere jeugd.

Dit jaar is er een geheel nieuw onderdeel toegevoegd aan Familiedagen: Trouwidee, het evenement speciaal voor de aanstaande bruidsparen op 20 en 21 oktober. 

Kijk voor meer informatie op https://www.familiedagen-gorinchem.nl.

advertentie
advertentie