Meerdere mensen zijn in Gorinchem bekogeld met eieren
Meerdere mensen zijn in Gorinchem bekogeld met eieren Lex van Steenis

Meer mensen met eieren bekogeld vanuit een witte auto

19 augustus 2021 om 10:34 Overig

GORINCHEM In de nacht van zaterdag 14 augustus op zondag 15 augustus werd Lex van Steenis, journalist voor onder meer De Stad Gorinchem, in de late uurtjes vanuit een auto bekogeld met eieren. Naar nu blijkt is hij niet de enige, op Facebook maken meerdere mensen melding van soortgelijke incidenten.

In de diverse reacties wordt melding gemaakt van een witte auto. Plekken waar mensen met eieren zijn bekogeld zijn de Burgstraat, bij het zebrapad bij de SNS bank,  op de rotonde bij Dalem en in de Korenbrugstraat. Zo schrijft Meddie Versteeg dat ze werd bekogeld met een ei toen ze haar auto stond uit te laden voor haar huis, ook zij noemt de witte auto. Dimitri Voudouri iwerd dinsdag bekogeld. ,,Zoooo ik was me toch nijdig!! Ik stond te wachten bij het zebrapad bij de SNS bank na boodschappen te hebben gedaan. Losers!” Sanne de Jong overkwam hetzelfde toen ze op de fiets zat. Een andere lezer laat weten dat dinsdagavond rond 22.00 uur twee dames op de stoep voor haar huis werden bekogeld. ,,Levensgevaarlijk èn dames erg geschrokken. Ze hebben een witte auto de dijk op zien scheuren, waaruit gegooid werd.” Ze schrijft dat ze melding heeft gemaakt van het incident bij de politie. Wendy Havelaar baalde vooral van de eieren tegen haar huis. ,,Zo goor, alles op de ramen en de kozijnen.”

Lex van Steenis maakte eerder melding van het bekogelen met eieren in de nacht van 14 op 15 augustus. Dat gebeurde op de rotonde bij de Graaf Reinaldweg, ter hoogte van de Beatrixlaan in Gorinchem. Hij meldde het incident bij de politie en deed een oproep aan iedereen die iets soortgelijks heeft meegemaakt. Overlast in de buurt kan worden gemeld via het landelijke meldnummer van de politie: 0900-8844 of bij de wijkagent.

advertentie
advertentie