Tijdens de jubileumdag kan deelgenomen worden aan een roeiclinic in een Skiff
Tijdens de jubileumdag kan deelgenomen worden aan een roeiclinic in een Skiff WSV Woudrichem

Jarige watersportvereniging Woudrichem viert maritiem feestje

25 augustus 2021 om 13:31 Overig

WOUDRICHEM Watersportvereniging Woudrichem viert zaterdag 28 augustus haar vijftigjarig jubileum De drie disciplines van de watersportvereniging (jachthaven, roeien en zeilen) komen die dag allemaal aan bod. Het Watersportverbond  brengt optimisten en supboards mee om iedereen te laten proeven van deze leuke watersporten.

Natuurlijk kan zaterdag ook geroeid worden. Tussen 13.00-17.00 uur wordt een roeiclinic gegeven op de Afgedamde Maas, voor alle bezoekers. Zin in een ritje op het water? En gelijk even proeven hoe het is om in een St. Ayles Skiff te roeien? Meld je dan aan bij de organisatie op het WSV terrein. Je gaat onder begeleiding van een ervaren roeier de Afgedamde Maas op. Op zondag wordt om 11.30 uur de St Ayles Skiff van de Altena Regatta voor het dorp Sleeuwijk gedoopt.

De jachthaven is feestelijk aangekleed en van 10.00-17.00 uur wordt een nautische rommelmarkt gehouden. Wil je meedoen? Geef je dan vooraf op bij de havenmeester (hc@wsv-woudrichem.nl), dan is je plekje gegarandeerd. Op de dag zelf aanschuiven kan uiteraard ook. Wie een luchtfoto van zijn schip wil laten maken, kan zich aanmelden Kees van Vugt via cmhaven@wsv-woudrichem.nl. Modelbouwclub MBC-Replica demonstreert in de middag diverse kleine scheepsmodellen.  Rijkswaterstaat meert met een van zijn schepen af aan de wal en bezoekers mogen aan boord de technische snufjes bekijken. 

Alle info is na te lezen op: www.wsv-woudrichem.nl 

Frans Paap, Leo van Vliet, Marcel van Maastrigt en Pim Kamstra bij het tekenen de overdracht van de skiff  Sleeuwijk
advertentie
advertentie