Etalage Geefwinkel met aankondiging Heropening
Etalage Geefwinkel met aankondiging Heropening Geefwinkel

Geefwinkel eindelijk weer open

25 augustus 2021 om 10:27 Maatschappelijk

GORINCHEM De Geefwinkel beleeft zaterdag 4 september zijn feestelijke heropening. Meer dan anderhalf jaar geleden sloot de Geefwinkel door de maatregelen vanwege de corona-pandemie. Sindsdien heeft de Geefwinkel tweemaal geprobeerd weer open te kunnen maar de (nieuwe) maatregelen maakten dat in beide gevallen na twee weken toch weer onmogelijk.

Maar zaterdag 4 september gaat de Geefwinkel op Burgstraat 31 definitief weer open. De afgelopen 8 jaar heeft de Geefwinkel een bijzondere, vaste plek bij veel Gorinchemers verworven. Veel mensen zagen dan ook uit naar de heropening zodat zij hun spullen weer kwijt kunnen aan deze sympathieke instantie: de winkel zonder geld maar vol met spullen.

Om de winkel inderdaad weer met spullen te vullen kunnen mensen de drie dagen vóór de opening - woensdag, donderdag en vrijdag- hun spullen komen brengen (voor meubelen is de Geefwinkel helaas te klein) van 10 tot 4 uur. Omdat de Geefwinkel zo klein is zal er helaas nog wel een maximum aantal van 3 bezoekers gehanteerd moeten worden. Maar die drie kunnen dan ook lekker rondneuzen, op zoek naar iets wat ze leuk vinden of nodig denken te hebben. 

advertentie
advertentie