Theo Bos

GVV Unitas begint competitie met gelijkspel tegen Quick

29 augustus 2021 om 18:08 Voetbal

GORINCHEM GVV Unitas (zondag) is na de afgelaste wedstrijd van vorige week het seizoen begonnen met een 0-0-gelijkspel thuis tegen Quick (Den Haag). ,,Er had meer in gezeten voor ons”, aldus Unitas trainer Michel van Oostrum.

Unitas-Quick 0-0

In de eerste helft van de wedstrijd waren de teams gewaagd aan elkaar maar ontstonden over en weer weinig kansen. Tot aan de rust was er nog geen ploeg die de dienst uitmaakte en de ruststand was dan ook 0-0.

Het tweede deel van het duel zag wel een verandering, Unitas kreeg vrijwel alle kansen en was enkele malen dicht bij de openingstreffer. ,,De juiste mensen in het zestienmetergebied werden bereikt maar elke keer ging de bal er net niet in.’’ Uiteindelijk moest de thuisploeg genoegen nemen met een puntje uit de eerste wedstrijd van het seizoen.

Van Oostrum was echter wel lovend over zijn ploeg: ,,We hebben met zijn allen een goede prestatie geleverd en conditioneel ging het perfect.’’

Volgende week speelt Unitas uit tegen Blauw Geel in Veghel dat met 2-4 won van EVV Echt dit weekend.