Het MamaCafe in de bibliotheek in Gorinchem.
Het MamaCafe in de bibliotheek in Gorinchem. LimonadeBrigade

Feestelijke onthulling inspiratiemuur MamaCafé

30 mei 2018 om 07:37 lokaal

GORINCHEM Op vrijdag 1 juni is het een heel bijzondere dag voor het MamaCafé in Gorinchem. Op deze dag is het namelijk de internationale dag van de ouders. Daarom gaat er deze dag iets bijzonders gebeuren in het MamaCafé.

Deze ochtend zijn alle ouders niet om 10.00 uur pas welkom, maar al om 9.30 uur. De reden? Om 10.15 uur wordt Gorinchems eerste InspiratieMuur onthuld. Deze muur is door een aantal ouders en professionals ontwikkeld en biedt een paar keer per jaar nieuwe inspiratie over een specifiek thema. Deze keer staat de kleur van emoties centraal.

VILLAGE ON TOUR Ook start de Village on Tour deze dag in het MamaCafé, een netwerkbijeenkomst voor alle opvoeders in Gorinchem. Zowel de ouders als professionals, die een actieve bijdrage willen leveren aan 'It takes a village to raise a child', waarmee bedoeld wordt dat bij de opvoeding en ontwikkeling van kinderen alle mensen in de directe omgeving van het kind betrokken zijn. Ook kun je deze ochtend samen met je kindje spelen en ontdekken met een flessenrammelaar. Kijk voor meer informatie in de agenda van www.gorinchem.alsvillage.nl of voor het MamaCafé op www.limonadebrigade.nl

advertentie
advertentie