Boomgaardproducties
Boomgaardproducties Peter en de Wolf

Theatervoorstelling Peter en de Wolf

31 augustus 2021 om 18:57 Sport Deel je nieuws

Peter en de wolf

Peter en de wolf is een muzikale interactieve voorstelling, een eigentijdse vrije versie van het door Sergej Prokofjev geschreven verhaal, toegesneden op jonge kinderen. Prachtige muziek, humor en poëtische momenten wisselen elkaar af. Mirjam van den Bogaard vertelt en speelt het stuk op theatrale wijze, Izak Boom schreef nieuwe muziek en illustreert dit muzikaal sprookje op tal van instrumenten, variërend van piano en accordeon tot mandoline, ukelele, gitaar en banjo.

Mirjam van den Bogaard is theatermaker. Zij studeerde aan de Academie voor Theater in Tilburg, speelt en maakt o.a. solovoorstellingen en kindervoorstellingen, regisseert en geeft theaterworkshops en dramalessen. Izak Boom is multi instrumentalist, speelt snaren en toetsen en is muziek- en tekstschrijver. Hij werkte o.a. voor Youp van ’t Hek, Liesbeth List, de Berini’s, Harry Sacksioni, Nilgun Yerli en Kaz Lux en treedt op met eigen muziekformaties.

Op zaterdag 4 september wordt de voorstelling tweemaal, om 11.00 uur en 13.30 uur, gespeeld bij de hooiberg. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en de kosten zijn € 3,- per persoon. 

Aanmelden voor de activiteiten: info@ncgorcum.nl / 0183-630911

advertentie
advertentie