Unitas zoekt dringend nieuwe vrijwilligers
Unitas zoekt dringend nieuwe vrijwilligers gvv Unitas

Unitas is op zoek naar vrijwilligers

9 september 2021 om 11:31 Voetbal

GORINCHEM Om de club draaiende te houden zoekt Unitas met spoed mensen voor diverse werkzaamheden. Op dit moment is hulp in de kantine tijdens de (jeugd) wedstrijden zeer urgent. Heb je op de wedstrijddagen of door de week een paar uur tijd om te helpen, geeft je dan op bij secretaris@gvvunitas.nl

Vrijwilligers krijgen ook wat terug voor hun inzet, ze maken actief deel uit van de Unitas-familie, nieuwe vrienden en kennissen met jaarlijks een gezellige vrijwilligersavond. Kortom het bruist bij Unitas, een goed draaiende vereniging om trots op te zijn.


Unitas vraagt medewerkers voor:
• Bardienst kantine Tijdens de wedstrijden is de kantine open. Dat kan door de week zijn, zaterdag en zondag. Vele handen maken licht werk dus je hebt er geen dagtaak aan en alles is aan te passen aan persoonlijke mogelijkheden. Gewoon leuk om te doen. Koffie schenken, biertje tappen enz. enz.
• Scheidsrechter Leuk toch om een wedstrijdje te fluiten bij de jeugd. Laat weten wanneer je kunt, een afspraak is zo gemaakt.
• Klusteam Wie een beetje handig is kan zich uitleven op de accommodatie. Werk genoeg om lekker te klussen.
• Stewards Wij zoeken hiervoor vrijwilligers die bereid zijn om de stewardorganisatie te ondersteunen tijdens de thuiswedstrijden van ons selectieteam Unitas Zondag 1. Stewards zijn een verplicht onderdeel van de KNVB voor teams die in de derde divisie voetballen.

• TTT dienst Voor op de zaterdagen van 08:00 tot 13:00 zijn we binnen TTT (Trots, Traditie en Toekomst) op zoek naar enthousiaste ouders die ondersteuning kunnen geven binnen deze groep. Doel van TTT is het verlengstuk te zijn van wedstrijdsecretariaat, om het makkelijk te maken voor zowel de eigen leiders, de leiders van de bezoekende clubs en het publiek. In de rust drinken verzorgen, teams aanmelden, naar de juiste kleedkamers verwijzen, lastig publiek aanspreken als dat nodig is en met elkaar een hele leuke ochtend te hebben.

advertentie
advertentie