Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Unitas boekt eerste overwinning van het seizoen

12 september 2021 om 17:44 Voetbal

GORINCHEM Zondag heeft GVV Unitas de eerste overwinning van het seizoen geboekt. Op Sportpark Molenvliet werd er met 3-1 gewonnen van VV Hoogland. ,,We zijn effectief met onze kansen omgegaan’’, aldus Unitas trainer Michel van Oostrum.

Unitas – Hoogland 3-1

1-0 Jerrel Hak 34’

1-1 Lex Hienekamp 35’

2-1 Everon Pisas 72’

3-1 Jeremy van Uunen 77’

Al vanaf het begin was Unitas de betere ploeg en Hoogland werd in het defensief gedrukt. Dit resulteerde dan ook in de 1-0 van Jerrel Hak in de 34ste minuut. Lang kon de thuisploeg echter niet genieten van de voorsprong want nog geen minuut later bracht Lex Hienekamp de bezoekers weer langszij, 1-1. Zo gingen de ploegen dus met een gelijke stand naar de kleedkamers.

In de tweede helft ,,werd er maar een kant opgespeeld’’ en Hoogland had niks meer in te brengen. In de 72ste minuut was het Everon Pisas die de ban brak en de thuisploeg op voorsprong schoot. Vijf minuten later bezegelde Jeremy van Uunen het lot van Hoogland met de 3-1.

Door de overwinning staat Unitas nu op de 11e plek in de Derde Divisie B. Volgende week ontvangen de Gorcumers OSS’ 20, dat tweede staat na een 1-0 overwinning op Quick.