ABC
ABC Pixabay.com

Peuteropvang: ook iets voor jouw peuter?

17 september 2021 om 14:52 Lokaal Deel je nieuws

Gorinchem | Op woensdagochtend 29 september van 10 tot 12 uur kom je tijdens het PeuterCafé meer te weten over de peuteropvang van Stichting Kindercentra Gorinchem (SKG).

Denk je erover na om je kindje bij een peuteropvang aan te melden? Een pedagogisch medewerker van SKG is deze ochtend aanwezig om jullie meer te vertellen over deze vorm van opvang en om mogelijke vragen hierover te beantwoorden. Kinderen van 2 tot 4 jaar zijn bij SKG van harte welkom om te spelen, te ondernemen en vooral om met plezier te leren!

Wil je andere moeders ontmoeten, handige opvoedtips uitwisselen of nieuwe vriendschappen sluiten? Het kan allemaal op woensdagochtend in het PeuterCafé samen met je kindje! De gastvrouw beantwoordt wekelijks vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante onderwerpen en zijn er allerlei leuke activiteiten waaraan je samen met je kindje kunt deelnemen.

Meedoen aan de genoemde activiteit is niet verplicht; gewoon lekker komen spelen mag altijd. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

Het PeuterCafé is elke woensdagochtend van 10 tot 12 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.

advertentie
advertentie