Huis Het Erf
Huis Het Erf ClusterEffect

Huis Het Erf, nieuwe roman Cobi Oosterling

19 september 2021 om 14:55 Lokaal Deel je nieuws

Huis Het Erf is mijn zevende roman. Vanaf mijn eerste boek De Wandelstok bleek ik ieder jaar genoeg fantasie te hebben om weer een nieuwe roman te schrijven.

Het gaat altijd over gewone mensen die ongewone dingen doen, en dat betekent spanning. Want je verwacht niet dat de hoofdpersoon iets doet en toch gebeurt het. Soms is het een verborgen gehouden relatie, soms huiselijk geweld. In Witte Olifanten valt Jopper van de hooizolder door onvoorzichtigheid of met hulp van een ander?

De insprekende acteur Rudolf Bijleveld beschreef Vossemar als een Thriller Streek Roman.

Huis Het Erf heb ik geschreven tijdens het Corona jaar. In eerste instantie bedacht ik een rijke dame die handelt in diamanten. Ze regelt al haar zaakjes graag zelf, stelt zich onafhankelijk op. Gaandeweg het schrijven wordt zij besmet met Covid, komt op Intensive Care, en is niet meer in staat zelf alles te regelen.

Gek genoeg gaat ook tijdens Covid het administratieve gedeelte van je leven door, belastingaanslagen, facturen moeten betaald worden of brieven beantwoord. Haar zoon gaat zich hiermee bezighouden en komt achter allerlei geheimen van zijn moeder.

Sinds vorig jaar oktober worden al mijn boeken als luisterboek en e-book uitgegeven via ClusterEffect, waardoor veel meer lezers kennis kunnen maken met mijn schrijverij via streamingdiensten: Storytel, Luisterrijk en Online Bibliotheek.

Huis Het Erf is verkrijgbaar als fysiek boek, luisterboek en e-book.

Alle info is te lezen op www.cobi-oosterling.nl

advertentie
advertentie