Dorine en Hans bij hun kasten op maat.
Dorine en Hans bij hun kasten op maat. Eline Lohman

Hans en Dorine Schaaf van Woonstyling Gorinchem: ‘Kasten gaan levenslang mee’

19 september 2021 om 17:11 Zakelijk

GORINCHEM Kasten op maat laten maken: dat is mogelijk bij Woonstyling Gorinchem, dat in de binnenstad van Gorinchem te vinden is. Van hout tot en met een leerlook – er is een ruime keuze aan kasten op maat.

door Eline Lohman

Hans en Dorine Schaaf van Woonstyling Gorinchem zijn blij dat zij hun klanten de mogelijkheid kunnen bieden om kasten op maat te laten maken. Er is namelijk zeker vraag naar, merken de twee. ,,Steeds meer mensen willen een kast laten maken, omdat ze zo helemaal zelf de afmeting, kleur en inrichting kunnen bepalen. Je kunt als klant zelf een idee schetsen voor een kast. Op een scherm zie je bij ons in de zaak hoe de kast er precies uit komt te zien. Heel handig. Wat de meerwaarde is van het op maat laten maken van een kast? Je kunt de kast zo krijgen als jij ‘m hebben wilt. In de gekste modellen en voor op allerlei locaties. Bijvoorbeeld voor onder een schuine want. Zo kun je de kast door laten lopen en verlies je geen ruimte.” Ook voor nieuwbouw zijn Hans, Dorine en collega’s actief als het gaat om kasten op maat. ,,Nieuwbouwwoningen worden zonder kasten opgeleverd. Voor nieuwbouwwoningen maken wij geregeld kasten. Kasten van allure, die levenslang mee gaan. Het kan om allerlei soorten gaan: van hout, van leer, of een combinatie ervan. Het is ook mogelijk om voor een zwevende kast te kiezen. Met een schuif- of klapdeur. Alles is mogelijk. Kies je voor een inloopkast, dan kun je ook de verlichting erbij nemen.” In de showroom van Woonstyling Gorinchem zijn diverse kasten op maat te bewonderen. Inclusief diverse kleuren, stijlen en handgrepen. Voor het laten ontwerpen van een kast moet altijd een afspraak worden gemaakt. Tijdens dit gesprek worden de wensen en kastmaten besproken.

VACATURES Wie het wel wat lijkt om bij een van de snelst groeiende bedrijven van Gorinchem te werken, heeft nu de mogelijkheid om aan de slag te gaan bij Woonstyling Gorinchem. Dit bedrijf in de binnenstad van Gorinchem heeft meerdere vacatures openstaan: interieurstylist(e) woninginrichting, ervaren woningstoffeerder en ervaren Zonwering monteur. Dat het interessant is om bij Woonstyling Gorinchem te werken, is bijna een understatement. Het familiebedrijf, dat haar klanten al 17 jaar lang helpt met het mooier en gezelliger maken van interieurs, biedt haar werknemers volop uitdaging. Met een klein, hecht team wordt dag in dag uit hard gewerkt voor de klanten. Vakmanschap en service staan hoog in het vaandel en het is dan ook niet verwonderlijk dat de huidige medewerkers er alles aan doen om deze zaken naar een hoger niveau te brengen. Ook toekomstige medewerkers kunnen deel uitmaken van het nog succesvoller maken van Woonstyling Gorinchem, dat vorig jaar naar een groter pand verhuisde. Wie van aanpakken weet en wil solliciteren, kan mailen naar Hans Schaaf, via woonstylingorinchem@planet.nl. Bij vragen kan er gebeld worden met het telefoonnummer 06-20622494. Zie ook www.woonstylinggorinchem.nl voor meer informatie.

advertentie
advertentie