Afbeelding
MEE Vivenz

Gespreksgroepen in Gorinchem voor iedereen op zoek naar gezelligheid en een goed gesprek

26 september 2021 om 13:30 Maatschappelijk

GORINCHEM Het Sociaal Team Gorinchem organiseert samen met diverse maatschappelijke organisaties een aantal gespreksgroepen onder de naam Gespreksgroep 1330. Aan de hand van diverse uiteenlopende onderwerpen gaan deelnemers met elkaar in gesprek. En delen kennis, meningen of ervaringen met elkaar. Het zijn gezellig bijeenkomsten onder het genot van een kop koffie of thee. Tijdens de gesprekken voelen de deelnemers zich niet alleen verbonden met elkaar, maar zetten ze ook hun hersens aan het werk. Daar komt de naam 1330 vandaan: 1330 staat voor het gemiddelde gewicht van het menselijk brein.

Op drie locaties in Gorinchem starten 1330 groepen die elkaar maandelijks gaan ontmoeten. De gespreksgroepen zijn voor iedereen toegankelijk. Deelname is gratis. 

,,Bent u op zoek naar gezelligheid en een goed gesprek? U kunt vanaf woensdagmorgen 13 oktober terecht in de Bogerd, woensdagmiddag 27 oktober in de Rozenobel en vanaf woensdagmiddag 13 oktober in het kantoor van Leuk makelaars”, aldus het Sociaal Team. ,,Lijkt het u gezellig om mee te doen? Kent u iemand voor wie Gespreksgroep 1330 passend is? Bel of mail om u aan te melden of voor verdere informatie met Suzanne Visser van het Sociaal Team via 06 50747205 of stuur een e-mail naar suzanne.visser@meevivenz.nl .”

advertentie
advertentie