Unitas knap door naar hoofdtoernooi KNVB-Beker

23 september 2021 om 14:05 Voetbal

GORINCHEM GVV Unitas (zondag) is er afgelopen woensdag in geslaagd om door te gaan in de beker. Ter Leede werd namelijk met 1-0 verslagen. ,,Voor het eerst in een lange tijd dat we doorgaan naar het hoofdtoernooi’’, aldus een opgetogen Michel van Oostrum.

Unitas – Ter Leede 1-0

1. 1-0 Jerrel Hak 7’

Unitas begon de eerste helft veel beter dan de bezoekers en al in de zevende minuut maakte Jerrel Hak de 1-0 na een goede combinatie van de thuisploeg. Hierna had Unitas nog een paar kansen om de voorsprong uit te breiden maar het bleef bij 1-0.

In de tweede helft ging Ter Leede ,,opportunistisch spelen’’ maar de thuisploeg sloeg deze aanvallen zonder veel moeite af. De bezoekers bleven tot het eind van de wedstrijd proberen om de gelijkmaker te forceren maar de defensie van Unitas hield stand en daarom zijn zij door naar de volgende ronde.

Komende zondag spelen de Roodbroeken in de reguliere competitie uit tegen Westlandia in Naaldwijk.