Jeroen van der Veer

Kozakken Boys te sterk voor HHC Hardenberg

25 september 2021 om 21:20 Voetbal

WERKENDAM Zaterdag heeft Kozakken Boys met 2-0 gewonnen van HHC. ,,Het was een wedstrijd waar beide ploegen de overwinning nodig hadden en wij waren de winnaar’’ aldus Kozakken Boys trainer Rick Adjei.

Kozakken Boys – HHC 2- 0

1-0 Thomas Marijnissen 35’

2-0 Johnny Lommers 93’

Aan het begin van de wedstrijd was er niet een ploeg bovenliggend en waren er wat kansjes over en weer. In de 35ste minuut was het Thomas Marijnissen die in de 35ste minuut de score opende voor de thuisploeg. ,,Hierna wisten we dat HHC moest komen en daar anticipeerden wij op door hun spits god vast te zetten.’’ Tot aan de rust bleef het vervolgens 1-0.

In de tweede helft bleef HHC druk zetten en Kozakken Boys ging opportunistisch spelen. Dit resulteerde in een enorme kans voor Marijnisse die net naast ging. ,,Zo werd het helaas weer billenknijpen aan het einde van de wedstrijd.’’ HHC kwam echter niet door de defensie van de thuisploeg en in de 93ste minuut maakte Johhny Lommers de overwinning definitief.

Door deze overwinning staat de ploeg uit Werkendam op de 8e plaats in de Tweede Divisie. Volgende week speelt Kozakken Boys uit tegen Amsterdamsche FC, dat vandaag Ijselmeervogels over de knie legde met 0-3 en momenteel de 4e plaats bezet.