Archief BDUmedia

Tiental SVW wint eenvoudig van Drechtstreek

25 september 2021 om 20:21 Voetbal

PAPENDRECHT Zaterdag is SVW de competitie begonnen met een 2-4 overwinning op Drechtstreek. Het laatste kwartier van de wedstrijd speelden de Gorcumers met een man minder.

2-4 Patrick Tukker 90’

SVW begon de wedstrijd een stuk sterker dan de thuisploeg en in de 15e minuut was het Mounir el Ouazizi die de openingstreffer maakte. De bezoekers bleven hierna de betere partij en in de 31e minuut verdubbelde Musab Abdirahman de voorsprong. SVW was nog niet klaar met scoren want in de 41e minuut zette Naser el Mousati de verdiende 0-3 op het scorebord. Zo gingen de Gorcumers dus met een riante voorsprong naar de kleedkamers.

In de tweede helft leek er aanvankelijk weinig veranderd en al na twee minuten spelen maakte Abdirahman de 0-4. De wedstrijd leek gespeeld maar Drechtstreek liet in de 57ste minuut opeens van zich horen en Ties van Aggelen maakte er 1-4 van. In de 76ste minuut was er een speler doorgebroken van Drechtstreek in het zestienmetergebied en Claudy Nzita was genoodzaakt om aan de noodrem te trekken en kreeg als gevolg hiervan een rode kaart. De thuisploeg kwam echter ook in overtalsituatie moeilijk door de Gorcumse verdediging en pas in de 90ste minuut maakte Patrick Tukker nog de 2-4 voor Drechtstreek.

Door deze overwinning bezet SVW de 2e plek in de 2e klasse F, volgende week treden de Gorcumers aan thuis tegen Heukelum, dat met 1-3 verloor van Tricht en de 12e plaats bezet.