Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Arkel start het seizoen met verlies tegen Sleeuwijk

25 september 2021 om 21:17 Voetbal

SLEEUWIJK Zaterdag heeft ASV Arkel met 5-1 verloren van VV Sleeuwijk. ,,Na onze voorsprong hebben wij te weinig tempo gemaakt en daarom hebben wij terecht verloren’’ aldus Arkel-trainer Leon Elands.

Sleeuwijk – Arkel 5-1

0-1 Robin Vogel

1-1 en 2-1 Maik Kemmeren
3-1 Petar Micic 3-1
4-1 Jeffrey Molhoek 4-1
5-1 Petar Micic

Aan het begin van de wedstrijd gingen de teams gelijk op. Arkel opende de wedstrijd na een volley van Robin Vogel. ,,Na de 0-1 leek het alsof het team het wel goed vond zo.’’ Na een tijd maakte Sleeuwijk de gelijkmaker en voor rust werd het zelfs nog 2-1.

,,In de rust probeerde ik nog wat te repareren van de mentaliteit maar dat mocht niet baten’’ want in de tweede helft werd het al vrij rap 3-1. Hierna probeerde Arkel nog wel wat terug te doen maar ,,het was te slordig’’ en Sleeuwijk liep uiteindelijk zelfs nog uit naar de 4-1 en 5-1.

Door het verlies staat Arkel op de laatste plaats in de 2e klasse F. Volgende week komt De Zwerver uit Kinderdijk op bezoek.