De drie Gorinchemse bridgeclubs
De drie Gorinchemse bridgeclubs Frans Uelman

Gorinchem gaat op dinsdagmiddag bridgen

27 september 2021 om 19:26 Overig

GORINCHEM De drie bridgeclubs in Gorinchem, B.C. Gorkum, B.C. De Merwe en B.C. De Vesting, hebben gezamenlijk het plan opgevat om bridgemiddagen op de dinsdagen te houden..

Tijdens de coronaperiode konden er geen gezamenlijke bridgeavonden plaatsvinden. Als gevolg daarvan hebben meerdere bridgers het afgelopen halfjaar laten weten dat ‘s avonds thuis zijn toch ook wel prettig is, vandaar de verschuiving naar de middag. Iedereen is welkom. Deelnemers die geen lid zijn van één van deze verenigingen betalen drie euro per persoon per middag. Als zij bovendien geen lid zijn van de Nederlandse Bridgebond, dan is de bijdrage 3,50 euro per persoon per middag. Maar je kunt natuurlijk ook lid worden van één van de drie clubs.

Gedurende de middag worden 24 spellen gespeeld, die met de machine zijn geschud. Wie wil kan achteraf de spelverdelingen met de maximaal mogelijke contracten krijgen. De biedingen, uitslagen en spelverdelingen zijn te zien op de clubwebsites van de drie clubs. Het plan is om competities van zes middagen te spelen. De paren worden op sterkte ingedeeld.

Meer informatie van de drie clubs: B.C. Gorkum: 06-13858266l: bcgorkum.secretaris@gmail.com of www.16003.bridge.nl 

B.C. De Merwe: 0183-624477, bcdemerwe@gmail.com of www.16004.bridge.nl

B.C. De Vesting: 0183-633208, bridgeclub.devesting@gmail.com of www.16025.bridge.nl

Opgeven is gewenst, bij voorkeur met partner via middagbridgegorinchem@gmail.com . Zo kan vooraf een goede indeling gemaakt worden. Wie zich zonder partner opgeeft, krijgt assistentie bij het zoeken van een partner. De betaling gaat met een strippenkaart van dertig of 35 euro voor tien keer spelen. De start is op dinsdag 10 oktober vanaf 13.00 uur in het clubhuis van GVV Raptim, Kleine Schelluinsekade te Gorinchem (koffie, frisdrank, wijn en bier te koop)

advertentie
advertentie