Afbeelding
Astrid Bakkum

Astrid Bakkum in ‘Kunst bij Karel’

1 oktober 2021 om 19:48 Kunst

GORINCHEM Bij haar bezoek aan Gorinchem viel de Noord-Hollandse Astrid gelijk voor de charme van Gorinchem! En op even spontane wijze kwam haar expositie bij Galerie Kunst bij Karel aan de Langendijk 88 tot stand.

Astrids werk is divers door de combinatie van figuratieve en abstracte technieken op doek, gebruikmakend van verschillende materialen. Kenmerkend is de gelaagdheid in het werk, soms glacerend dan weer verdikte sporen van het paletmes. Haar kleurgebruik straalt een warme en prettige sfeer uit. Afwisselend kiest zij voor het grote doek en het kleinere vlak.

Terugkerende thema’s zijn dromerige landschapsimpressies, het verhaal achter de mens, de schoonheid van bloemen en servies.

Inspiratie doet zij onder andere op in haar eigen leefomgeving, in het buitenleven in Frankrijk, aan zee, en op reis. Ze is gefascineerd door vormen in de natuur, het lichtspel en de kracht van kleur die ze vastlegt in haar eigen ‘Atelier met Stip’ in Lochem. Zowel daar als in Frankrijk draagt zij haar kennis en ervaring graag over op haar cursisten. Meer informatie: www.ateliermetstip.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie