Afbeelding
Hunck/Ministerie van Beeld

Gorcums Winterfestijn: kom schaatsen in de mooiste vestingstad van Nederland

29 september 2021 om 11:38 Evenementen

GORINCHEM Koude winter of niet, de Grote Markt in Gorinchem wordt deze kerst weer omgetoverd tot een winterse belevenis. De gezellige overdekte ijsbaan rondom de fontein keert dit jaar voor de 15e keer terug. Vrijdag 17 december wordt het Nettorama Gorcums Winterfestijn officieel geopend. Deze opening markeert het startsein voor ruim drie weken ijspret en gezelligheid in Vesting Gorinchem.

Iedereen is van harte welkom van zaterdag 18 december t/m zondag 9 januari om de ijzers onder te binden. Op enkele uitzonderingen na is de ijsbaan dagelijks te bezoeken van 10.00 tot 21.00 uur. Heerlijk schaatsen en daarna lekker opwarmen met een mok warme chocomel bij het Gorcums Winterfestijn.

KLEUTERSCHAATSEN / ROLSTOELSCHAATSEN Binnen de openingstijden van de baan vindt er vrijwel dagelijks kleuterschaatsen plaats. Er mag een slee mee op het ijs en ouders mogen in deze uren zonder schaatsen met de kinderen mee de baan op. De ijsbaan is tijdens het kleuterschaatsen ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Dit alles tegen normaal tarief. 

Voor activiteiten, tijden en prijzen, kijk op www.gorcumswinterfestijn.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie