Afbeelding
GeoFort

GeoFort Herwijnen is klaar voor de herfst

3 oktober 2021 om 11:43 Recreatie

HERWIJNEN Na een drukke zomervakantie met een recordaantal bezoekers is GeoFort weer klaar voor het najaar. Momenteel is GeoFort iedere zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 17.30 uur. In de herfstvakantie is het iedere dag geopend. Er valt weer genoeg te beleven deze herfst. Boek hier je bezoek. 

Op 2 oktober organiseren BetuweWind en GeoFort een Molenfietsdag. Jong en oud, leden en niet-leden, zijn van harte welkom om op de fiets te stappen en een rondje Windpark Deil-GeoFort-Station Geldermalsen te trappen. Op de website lees je wat er allemaal te beleven valt. Lees meer. 

MINECRAFT Ben jij een echte Minecraft-fan? Ook in de herfstvakantie kun je komen Minecraften! In de workshop van 60 minuten ga je samen met één van de experts op avontuur in Minecraft. Kun jij bewijzen dat je in korte tijd een fantastisch bouwwerk uit de grond kunt stampen? Reserveer hier je ticket.  

Wist je dat je ook je kinderfeestje kan vieren bij ons? Start het feest met taart en ranja en ga daarna op avontuur in de GeoExperience en de Speurtuin. Liever een Minecraft kinderfeestje? Dat kan ook. Ga met elkaar op zoek naar geheime codes en vindt de ‘Enderchest’. Klik hier voor meer informatie. 

Gratis kidscollege over klimaat

In de herfstvakantie komt schrijver Marc ter Horst een mini-college klimaatverandering geven. Een interactieve presentatie vol spannende verhalen, grappige illustraties en praktische tips. Deelname is gratis, maar wel graag aanmelden via de website. 

Historische rondleiding 

Iedere zondag om 15:30 uur start er een historische rondleiding. Onder leiding van een enthousiaste gids komt de geschiedenis van “Fort bij de Nieuwe Steeg” van de Nieuwe Hollandse Waterlinie weer even tot leven. Klik hier voor meer informatie en tickets.

In de Speurtuin kun je over de bunkers klimmen, torens bouwen van bamboe, je eigen doolhof maken, een vleermuizenspeurtocht doen en nog veel meer! De Speurtuin ligt naast het terras van pannenkoekenrestaurant de WereldPan en is gratis toegankelijk.

advertentie
advertentie