Monsterzege Herovina

2 oktober 2021 om 19:36 Voetbal

HERWIJNEN Zaterdag heeft VV Herovina met 11-2 gewonnen van VV SSW. ,,Wij begonnen erg scherp’’, aldus Herovina-trainer Marcel de Groot.

Marthijn Hobo (1x)

Al vanaf het begin van de wedstrijd was de thuisploeg oppermachtig en de score liep al snel uit tot 4-0. Hierna deed SSW wel wat terug maar voor rust maakte Herovina ook nog de 5-1. ,,In de rust heb ik het team gezegd om scherp te blijven en dat bleven ze ook.’’

Direct na het begin van de tweede helft breidde de thuisploeg de score uit naar 6-1. Toen SSW in de 60ste minuut na een overtreding ook nog een rode kaart kreeg was het gedaan met de bezoekers en Herovina scoorde nog 5 keer. SSW maakte in de tweede helft nog wel een treffer en zo werd het uiteindelijk 11-2.

Door de overwinning staat Herovina 4e in de 4e klasse E. Volgende week speelt Herovina uit tegen Peursum, dat 2e staat na een 3-0 overwinning op ASH.