Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Arkel op het tandvlees langs de Zwerver

2 oktober 2021 om 22:04 Voetbal

ARKEL Zaterdag heeft ASV Arkel met 3-2 gewonnen van de Zwerver. ,,Een terechte overwinning’’, aldus Arkel trainer Leon Elands.

ASV Arkel – VV de Zwerver 3-2

0-1 30’

1-1 Jesse Hogenwoning 45’

2-1 Wesley Swets 55’

3-1 Jesse Hogenwoning 60’

3-2 75’

Aan het begin van de wedstrijd moesten beide ploegen elkaar ietwat aftasten. Vervolgens had Arkel ,,meer kansen omdat het steeds een man meer op het middenveld had.’’ Toch waren het de bezoekers die in de 30ste minuut op een 0-1-voorsprong kwamen. Kort voor rust maakte Jesse Hogenwoning deze voorsprong weer ongedaan.

In de tweede helft begon Arkel sterker en in de 55ste minuut maakte Wesley Swets de 2-1 voor de thuisploeg. Vijf minuten later zorgde Hogenwoning ook nog voor de 3-1 en zo leek de wedstrijd beslist. De Zwerver gaf echter niet op en in de 75ste minuut werd het nog 3-2 waarna het ,,billenknijpen werd’’ in Arkel. De defensie van de thuisploeg hield echter stand en zo bleef het bij 3-2.

Door deze overwinning staat Arkel 9e in de 2e klasse F. Volgende week speelt Arkel uit tegen EBOH in Dordrecht, dat met 5-1 verloor van Roda Boys en de 12e plaats bezet.