Jeroen van der Veer

Unitas zaterdag speelt gelijk tegen GSC/ODS

2 oktober 2021 om 22:26 Voetbal

GORINCHEM Zaterdag heeft GVV Unitas met 2-2 gelijkgespeeld thuis tegen GSC/ODS. ,,Verdedigend hebben wij weinig weggegeven’’, aldus Unitas trainer Othman Bouchaten.

Unitas – GSC/ODS 2-2

In de eerste helft waren de ploegen zeer gewaagd aan elkaar. ,,Zij kregen een paar kansen uit ons balbezit.’’ Tot aan de rust bleef het verder echter 0-0.

In de tweede helft begon Unitas sterker dan GSC en in de 54ste minuut kopte Eltjo van Veen de 1-0 binnen. Nog geen vijf minuten later maakten de bezoekers echter weer gelijk. Unitas kreeg vervolgens nog een penalty tegen na een overtreding in het zestienmetergebied. Deze werd benut door GSC en zo keken de Gorcumers opeens tegen een achterstand aan. Het was vervolgens Brandon Markham die een punt redde voor Unitas door aan het eind van de wedstrijd nog de gelijkmaker te maken.

Door het gelijkspel staat Unitas 9e in de 4e klasse E. Volgende week speelt Unitas thuis tegen IFC, dat eerste staat na een 1-2 overwinning op ZBC’97.