GJS eenvoudig langs Heukelum

9 oktober 2021 om 21:20 Voetbal

HEUKELUM Zaterdag heeft GJS met 0-2 gemakkelijk gewonnen van Heukelum. ,,Na onze twee vroege treffers was het een vrij kleurloze wedstrijd’’, aldus GJS-trainer Marco Verbeek.

Heukelum – GJS 0-2

0-1 Stef Kamp 10’

0-2 Ben Vissers 12’

GJS begon de wedstrijd tegen Heukelum erg voortvarend, want al na tien minuten bracht Stef Kamp de bezoekers op een 0-1-voorsprong. Nog geen twee minuten later was het Ben Vissers die deze voorsprong vervolgens vergrootte na een rebound. GJS was de rest van de eerste helft ,,heer en meester.’’

In de tweede helft ging Heukelum ,,brutaler’’ voetballen en er waren wat kansen voor de thuisploeg. De defensie van GJS hield echter zonder al te veel moeite stand en de wedstrijd bloedde zo langzaam dood.

Door deze overwinning staat GJS vierde in de 2e klasse F. Volgende week komt de Zwerver uit Kinderdijk op bezoek in Gorinchem, dat 7e staat na een 3-0 overwinning op Sleeuwijk.