Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Woudrichem nipt langs tiental Drechtstreek

9 oktober 2021 om 19:59 Voetbal

PAPENDRCHT Zaterdag heeft VV Woudrichem met 1-2 gewonnen van VV Drechtstreek. ,,Een welkome overwinning’’, aldus Woudrichem-trainer Gerrie Schaap.

Drechtstreek - Woudrichem 1-2

Aan het begin van de wedstrijd waren de bezoekers iets sterker en na zestien minuten was het Tim Saaman die de keeper van Drechtstreek wist te verschalken. Nog geen tien minuten later schoot een speler van de thuisploeg een bal uit de vrije trap strak in de kruising en zo stond het weer gelijk. Na 30 minuten kreeg de thuisploeg een rode kaart en zo moesten zij nog meer dan een uur met maar tien man spelen. Tot aan het rustsignaal stond het nog 1-1.

In de tweede helft bleek dat Drechtstreek zich ondanks de rode kaart niet gewonnen gaf en de ploeg ging ,,heel opportunistisch spelen.’’ Saaman schoot in de 50ste minuut de bezoekers nog wel op voorsprong maar de wedstrijd was allesbehalve gespeeld. Drechtstreek was nog een paar keer gevaarlijk dicht bij de gelijkmaker maar het bleef bij 1-2.

Door de overwinning staat Woudrichem 5e in de tweede klasse F. Volgende week komt EBOH uit Dordrecht op bezoek.