Herovina verliest van Peursum

9 oktober 2021 om 21:18 Voetbal

Giessenburg Zaterdag heeft VV Herovina met 2-1 verloren van VV Peursum. ,,Een gelijkspel was eerlijker geweest’’, blikt Herovina-trainer Marcel de Groot terug op de wedstrijd.

Peursum – Herovina 2-1

Vanaf het begin van de wedstrijd waren de teams goed aan elkaar gewaagd. Er waren enkele kansen over en weer maar beide ploegen kwamen in de eerste helft niet tot scoren.

In de tweede helft brak de wedstrijd meer open en na 55 minuten maakte Peursum de openingstreffer. In de 75ste minuut maakte de thuisploeg ook nog de 2-0 en zo leek het een eenvoudige overwinning voor Peursum te worden. Kort na de 2-0 maakte Kevin Steenbruggen echter de aansluitingstreffer en zo werd het nog spannend in Giessenburg. De thuisploeg haalde daarna echter succesvol het tempo uit de wedstrijd en zo bleef het bij 2-1.

Door het verlies staat Herovina 7e in de 4e klasse E. Volgende week speelt Herovina thuis tegen SVS’65, dat 6e staat na een 2-3 verlies tegen ZBC’97.