Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

SVS’65 verliest door late treffer ZBC’97

10 oktober 2021 om 20:25 Voetbal

SPIJK Zaterdag heeft SVS’65 met 2-3 verloren van ZBC’97 uit Zwijndrecht. ,,Een stevig maar wel sportief duel’’, aldus SVS’65-trainer José van de Ven.

SVS’65 – ZBC’97 2-3

De thuisploeg begon de wedstrijd beter dan de bezoekers en in de 23ste minuut opende Arnel Kocan de score namens SVS’65. Hierna was de wedstrijd meer in evenwicht met ,,kansen over en weer.’’ Na een scrimmage in de 35ste minuut kwam ZBC langszij. Tot aan het rustsignaal bleef het 1-1.

In de tweede helft ,,bleef de wedstrijd gelijk opgaand.’’ SVS’65 kwam met een treffer van Sam Muilenburg weer op voorsprong, na een steekbal van Fitim Meha. De bezoekers gingen hierna op zoek naar de gelijkmaker die uiteindelijk ook viel. Hierna ,,kon het beide kanten opgaan’’ en uiteindelijk bleek dat de kant van ZBC, die in de 89ste minuut uit een vrije trap de winnende maakten. Kenny Lagendijk kreeg hierna ook nog zijn tweede gele kaart en zo was de nederlaag voor de thuisploeg compleet.

Door het verlies staat SVS’65 zesde in de 4e klasse E. Volgende week speelt SVS’65 uit tegen Herovina, dat 7e staat na een 2-1 verlies tegen Peursum.