Vuren vergeet te scoren tegen SV Capelle

10 oktober 2021 om 20:39 Voetbal

CAPELLE Zaterdag heeft VV Vuren met 3-1 verloren van SV Capelle. ,,We hebben onze kansen niet benut’’, aldus Vuren-trainer Rick Kolff.

Vuren begon de eerste helft ,,erg slap’’, want al na vijf minuten stond het 1-0 voor SV Capelle. Een kwartier later werd deze voorsprong verdubbeld en na een half uur voetballen stond het al 3-0. Hierna nam Vuren het initiatief over en voor rust hadden de bezoekers een paar kansen op de 3-1.

In de tweede helft van de wedstrijd was Vuren ,,heer en meester’’ met een flink aantal kansen. In de 81ste minuut lukte het Bas van der Vliet om de 3-1 te maken en zo werd het nog een spannende slotfase. De bezoekers kwamen hierna echter niet meer tot scoren en zo bleef het bij 3-1.

Door het verlies staat Vuren 4e in de 3e klasse D. Volgende week speelt Vuren thuis tegen BZC’14 uit Brakel en Zuilichem, dat 7e staat na een 0-1 verlies tegen Haaften.