Koffie met ... Judy Kraft ... Kinderwens

14 oktober 2021 om 15:18 Lokaal Deel je nieuws

Als je zwanger wilt worden, is iedere maand er één te veel voor je gevoel. In 80% van de gevallen ontstaat een spontane zwangerschap binnen een jaar. Als je na dat jaar niet zwanger bent, dan kun je een afspraak maken met de huisarts. Wanneer je ouder bent dan 35jaar, dan is het advies om na 6 maanden onbeschermd vrijen de huisarts te bezoeken. Met de stijgende leeftijd van de vrouw neemt helaas ook de vruchtbaarheid af.
Als de huisarts aanleiding ziet om jullie door te verwijzen naar de gynaecoloog voor verder onderzoek, is dat best even slikken. Het zwanger worden was iets van jullie samen, maar wordt nu mogelijk een traject waar medisch specialisten bij betrokken worden.
Als blijkt dat zwanger worden op de natuurlijke wijze niet lukt, kom je voor veel keuzes te staan. Wil ik eigenlijk wel een vruchtbaarheidsbehandeling? Hoever wil ik gaan om mijn kinderwens te vervullen? Ook heb je ongetwijfeld veel vragen. Wat is er mogelijk nu zwanger worden niet vanzelf gaat? Naar welk ziekenhuis ga ik toe?
Hierover ga ik op dinsdagavond 16 november a.s. graag met jullie in gesprek.
Lees Judy’s complete inleiding op www.rozenobel.nl/activiteiten !!

Samen koffie drinken, mensen ontmoeten en nieuwe kennis opdoen: dat is Koffie met ... in het kort. Dus kom en laat je verrassen door interessante presentaties en sprekers. Elke keer staat er een ander onderwerp centraal. Dit varieert van lokale geschiedenis, beroepen, vrijwilligerswerk en levensverhalen. Het onderwerp en de spreker vindt u telkens onder deze inleiding. Na afloop praten we na en wisselen we ervaringen uit.

Koffie met ... is een samenwerking tussen Bibliotheek AanZet en Wijkcentrum Rozenobel. Aanmelden voor het bijwonen van de avond via contact@rozenobel.nl of 06-18133489

advertentie
advertentie