Archief BDUmedia

Arkel niet langs Wilhelmina’26

23 oktober 2021 om 23:33 Voetbal

WIJK EN AALBURG Zaterdag heeft ASV Arkel met 3-1 verloren van Wilhelmina’26. ,,Voetballend zat het er vandaag niet in’’, aldus Arkel-trainer Leon Elands.

Wilhelmina’26 – Arkel 3-1

Arkel begon de wedstrijd beter dan Wilhelmina’26 en kwam via Corné van Horik ook op voorsprong. ,,Hierna pakten wij niet door en daarom kon de thuisploeg terug in de wedstrijd komen.’’ Voor rust trok Wilhelmina’26 de stand namelijk weer gelijk.

In de tweede helft had Arkel genoeg kansen om weer op voorsprong te komen, deze werden echter allemaal gemist. De thuisploeg maakte gebruik van de ontstane ruimtes en kwam zo op 2-1 en 3-1.

Door het verlies staat Arkel 13e in de 2e klasse F. Volgende week speelt Arkel uit tegen Woudrichem, dat 7e staat na een 4-1-verlies tegen SVW.