van links naar rechts: bibliotheekmedewerker Marie-Louise Luycks, wethouder Lizanne Lanser en NT2-docent Jisca van de Kerkhof
van links naar rechts: bibliotheekmedewerker Marie-Louise Luycks, wethouder Lizanne Lanser en NT2-docent Jisca van de Kerkhof de Bibliotheek AanZet

Taalpunt Molenlanden: Kom langs met je vragen over taal, digitaal en rekenen!

26 oktober 2021 om 20:20 Lokaal Deel je nieuws

Molenlanden | Tijdens de week van Lezen en Schrijven in september is de Bibliotheek AanZet van start gegaan met het Taalpunt Molenlanden. Wethouder Lizanne Lanser opende het eerste Taalpunt in de bibliotheek in Groot-Ammers (zie foto).

Het Taalpunt is een inloopspreekuur waar mensen terecht kunnen met vragen over taal, digitaal en rekenen. Wil je bijvoorbeeld beter Nederlands leren? Heb je een moeilijke brief gekregen die je niet begrijpt? Ben je op zoek naar een goede taalschool? Misschien wil je wel leren hoe je een e-mail stuurt of via WhatsApp kan videobellen? Heb je moeite met rekenen? Dit zijn vragen die wij wekelijks krijgen én kunnen beantwoorden. Op het Taalpunt helpen wij je verder!

Het eerstvolgende Taalpunt vindt plaats op woensdag 3 november van 14:00 tot 16:00 uur in de bibliotheek in Arkel. Later dit jaar zijn we nog te vinden in de vestigingen in Noordeloos en Groot-Ammers. Loop eens binnen bij één van onze vestigingen voor meer informatie, of ga naar de website voor actuele locaties en data. Kom je ook?

De Bibliotheek AanZet vindt #meedoen belangrijk. Ook is de bibliotheek een plek waar iedereen welkom is! Je hoeft geen lid te zijn. Dagelijks vinden er allerlei leuke en leerzame activiteiten plaats. Ga naar een vestiging bij jou in de buurt voor meer informatie of kijk op onze website: www.debibliotheekaanzet.nl Loop gerust even binnen!

advertentie
advertentie