Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

SVW sleept gelijkspel uit het vuur tegen Sleeuwijk

6 november 2021 om 21:14 Voetbal

GOINCHEM Zaterdag hebben SVW en Sleeuwijk met 3-3 gelijkgespeeld op Sportpark Molenburg. Pas heel laat in de wedstrijd wist de thuisploeg een hattrick van Jeffrey Molhoek weg te werken. ,,Jammer dat wij onze voorsprong niet hebben kunnen vasthouden, het team speelde met veel inzet en beleving’’, aldus Sleewijk-trainer Antoine van Pelt. ,,Achteraf moeten wij blij zijn met een punt, want dat zat er heel lang niet eens in’’, blikt SVW-leider Patrick Sleeuwenhoek terug op het gelijkspel.

3-3 Mounir el Ouazizi 95’

De bezoekers vlogen uit de startblokken, want al binnen twee minuten zorgde Molhoek voor de openingstreffer. Heel lang konden ze echter niet genieten van de voorsprong want in de 9e minuut maakte Abdurahman Ahmed Kelifa de gelijkmaker. Na een kwartier voetballen was het wederom Molhoek die Sleeuwijk op voorsprong bracht, deze keer met een kopbal. Hierna lieten de bezoekers SVW vooral aan de bal, de thuisploeg kreeg echter tot aan het rustsignaal weinig kansen meer.

Aan het begin van de tweede helft maakte Molhoek de 1-3 voor Sleeuwijk, dat hierna vooral moest verdedigen. Geruime tijd leek het erop dat de bezoekers er met de 3 punten vandoor gingen tot Zeki Laaiti in de 92ste minuut toch nog de aansluitingstreffer maakte. In de slotseconden van de wedstrijd, de 95ste minuut was het uiteindelijk Mounir el Ouazizi die de gelijkmaker wist te maken namens SVW.

Door het gelijkspel staat SVW derde in de 2e klasse F en Sleeuwijk tiende. Volgende week is SVW vrij, de week daarop is de stadsderby uit tegen koploper GJS. Sleeuwijk is ook vrij en speelt over twee weken thuis tegen Wilhelmina’26, dat vijfde staat.